WORKSHOPS

De workshops die ik samen met Jan Cor van Manen organiseer, mogen zich verheugen in een groeiend aantal deelnemers.

Tijdens een wandeling in een natuurgebied of bij een evenement, geven wij tips op het gebied van camera-instellingen, compositie, belichting, witbalans etc. Zowel beginners als gevorderden leren nieuwe dingen, die meteen in de praktijk geoefend kunnen worden. Het maakt voor ons niet uit wat voor camera u heeft, als u maar weet hoe sluitertijd en diafragma handmatig in te stellen zijn. Voor een fotograaf blijft het het allerbelangrijkste om met een opmerkzaam oog te kijken. Zien wat andere mensen niet zien. Op een andere manier fotograferen dan de ‘kiekjesmaker’. Daar willen wij u graag een aantal tips voor geven. Maar de techniek speelt ook een belangrijke rol:

  • Hoe stel ik handmatig de de juiste witbalans in?
  • Hoe stel ik een belichtingscorrectie in?
  • Wat zijn de regels voor een uitgebalanceerde compositie?
  • Hoe stel ik handmatig scherp met mijn camera?

Deze en nog veel meer vragen komen aan de orde, vooral afhankelijk van wat u inbrengt. U kunt ervan verzekerd zijn dat u met nieuwe inzichten, handigheidjes,  ideeën, weer naar huis gaat.

Nieuwsgierig geworden? Meld u aan als belangstellende.  U krijgt dan automatisch bericht als er een nieuwe workshop gepland is.

U kunt zich opgeven via het contactformulier. De workshops gaan door bij een minimum aantal deelnemers van 4. Het maximum is 8.