TARIEVEN

De laatste jaren ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op het maken van werk op maat. Voor welke locatie dan ook: in overleg komt er iets moois. Op die manier hebben beide partijen er plezier van. De  opdrachtgever kan jaren genieten van het werk en de fotograaf kan achter het uiteindelijke resultaat blijven staan.

Prijzen

De prijs voor een foto voor aan de muur is helemaal afhankelijk van het formaat en de uitvoering. Een foto in een lijst met passe-partout, een print op een imageblock, een fine-art-print, of print-to-plate voor in de tuin: de mogelijkheden zijn legio.
Om een inschatting te maken is dit een richtlijn:

Afdrukmateriaal
Prijs per m2
Dibond

€350

Canvas giclée

€400

Fine art paper op 1 mm aluminium

€600

Geborsteld aluminium

€650

Chromalux

€1000

Plexiglas op dibond

€1300

Fine art liquid gloss

€1400

Werkwijze

Voor een fine art print bekijk ik het liefst de ruimte waar de foto komt te hangen zodat ik u een advies op maat kan geven. Rekening houdend met het beschikbare budget, uw wensen en de omgeving kunnen we samen een keuze maken. Dit verplicht u tot niets. Ik vind het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat de ideeën van de opdrachtgever recht doet, en dat u kunt genieten van het werk.

In mijn portfolio vindt u recent gemaakte foto’s, waar een keuze uit gemaakt kan worden. Vindt u daar niet wat u zoekt? Geen nood, ik heb een uitgebreid archief met duizenden foto’s. Een onderwerp wat voor u van waarde is: we maken er samen iets bijzonders van.

Spreekt mijn werkwijze u aan: neem dan geheel vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.