TARIEVEN

Mijn opdrachten zijn heel gevarieerd: het maken van een reportage van congressen jubilea en begrafenissen, een fine art print voor aan de muur, een portret. Op de pagina opdrachten krijgt u een impressie van recent uitgevoerd werk.

Reportage

De jubilea, congressen, etc. fotografeer ik voor 125 euro ex BTW per dagdeel. Dat is inclusief de foto’s en exclusief reiskosten. De foto’s krijgt u digitaal aangeleverd, allen gecorrigeerd voor kleur, belichting, compositie, etc. In overleg kan als vervolg een album gemaakt worden. Elke pagina wordt door mij zelf ontworpen. Ik maak dus geen gebruik van de standaard templates.

Fine art prints

De prijs voor een foto voor aan de muur is helemaal afhankelijk van het formaat en de uitvoering. Een foto in een lijst met passe-partout, een print op een imageblock, of print-to-plate voor in de tuin: de mogelijkheden zijn legio.

Werkwijze

Voor een fine art print bekijk ik het liefst de ruimte waar de foto komt te hangen zodat ik u een advies op maat kan geven. Rekening houdend met het beschikbare budget, uw wensen en de omgeving kunnen we samen een keuze maken. Dit verplicht u tot niets. Ik vind het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat de ideeën van de opdrachtgever recht doet, en dat u kunt genieten van het werk.

Voor een reportage stel ik me altijd op de hoogte van de locatie, zodat de apparatuur die ik meeneem optimaal daar op afgestemd kan worden.

In mijn portfolio vindt u recent gemaakte foto’s, waar een keuze uit gemaakt kan worden. Vindt u daar niet wat u zoekt? Geen nood, ik heb een uitgebreid archief met duizenden foto’s. Maar ik kan ook altijd speciaal voor u een foto maken van een onderwerp naar keuze.

Spreekt mijn werkwijze u aan: neem dan geheel vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.